Tenk det! :-)

Vi koser oss veldig på feri i Sverige og Finland. I Luleå så hadde vi en veldig koselig tilfeldighet! Vi skulle kjøre Mia til togstasjonen fordi hun skulle hjem på skjortefest 🙂 Når vi skal kjøre ut så sier Harald se der går det en cairn. Jeg svarer at det er en skikkelig fin Cairn også. Så er det noe med den lille karen som spankulerer fornøyd som gjør at jeg tenker at det må være Milo. Det er noe med utstrålingen som får meg til å tenke Ollie og den unge Pernille. Harald er tvilende fordi han mener at det ikke kan være Max og Linda som går med han. Men vi blir enige i å kjøre fram og stoppe – og i døra sier jeg litt sånn nølende Milo…? Og jaggu var det ikke de, snakk om lykke å få se han igjen! Nydelig nappet og med hærlig utstråling og humør <3 Hadde håpe at mora skulle være søtere med han, men både hun og Thea mente det måtte være en skikkelig rakkargutt 🙂 (tror de er blitt kjerringer begge to altså :-))

Burde ha tatt bedre bilder av han men dårlig tid og at vi var rett og slett ikke forberedt på å se en Pernille-sønn der og da gjorde at det ble bare det ene 🙂 Men utrolig fint for oss å få se han igjen og se hvor flott han er blitt 🙂

IMG_2300

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *