Black Thunder!

Pernille har noen supre oppdrettere som alltid stiller opp for rare spørsmål og når man vil skryte eller si noe hva «barnebarna» har gjort 🙂  Alltid tilgjengelig og fine seriøse oppdrettere, de kan virkelig anbefales om man går rundt å drømmer om en Cairn terrier valp.  Stikk gjerne innom siden deres å ta en titt. (Se også da gjerne at Pernilles mamma ble Svensk UtstillingsChampion for ikke mangen dagene siden, nesten 10 år gammel! :-))

Da vi kom hjem på søndagen etter en veldig trivelig helg i Tromsø så fant jeg en pakke på trappa – må innrømme at jeg var litt forvirret over hva det kunne være. Men det var altså en gave fra Black Thunder i anledning Pernilles nye championat! Så trivelig og søtt gjort! Vi som både har fått Cairn Terrier klokke og blomster fra før – og sågar fikk med nydelige hjemme-strikkede sokker da jeg var å hentet Pernille. Det er i grunn jeg som burde ha sendt de gave for denne fantastiske flotte hunden! Takk!! (og så viste de om hva jeg liker best, sjokolade og vin med Zindfandel druer i!! :-))

gave (480x614)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter