Nye Dogdiggers-dummyer! :)

Har lenge tenkt at jeg sku kjøpe meg noen nye dummyer til jentene. De begynner å være godt brukt, men aller mest fordi jeg hadde lyst med dummyer med Dogdiggers på 😛 Så forrige mandag bestilte jeg 10 nye dummyer fra Retreq.com (6 stk 500 gr og 4 stk 250 gr) med Dogdiggers på 🙂 De ble sendt allerede forrige tirsdag  men var ikke fremme før idag. Vi måtte selvfølgelig prøve de i en gang i hagen, og både Lotta og Klara har godkjent innkjøpet! 🙂 Ble ingen i rosa denne gangen da jeg fant ut at jeg sku oppføre meg, men angrer i grunn at jeg ikke kjøpte noen i hvit når vi skal trene markering. Ser ut til at Lottisplottis har glemt markeringsevnene sine hvis det blir flere, og hvite vises jo godt for de. Men men. De får no bare jobbe med de dummyer vi har 🙂

dummyer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *