Agility!

Det var ikke bare Rally på søndag, det  var faktisk agility hele helgen 🙂 Det var faktisk ikke meningen å dra bortover, men glupe Ingvild sa at det var jo genialt at vi tok en bytur hvor vi tok med Hector så kunne hun hjelpe meg å gå over pelsen han til Harstad.

Noen ganger vet jeg ikke hvor hun tar alt i fra altså 🙂 Så fredag kveld var det hår og vin på ved havet i Tromsø 🙂

ingvild2

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

pernille-pa-bordet-med-ingvild  sykkelbertha hector-pa-bordethector-sa-sot-assa

Det ble en koselig kveld, man kan kanskje ikke tro at nappe hund er koselig – men sammen med Ingvild så er det altså det 🙂 Harald koset seg på shopping så det var rett og slett genialt 🙂

Vi hadde i grunn god tid lørdag – men vi fant ut at vi ville se både Ingvild og Emma i Rally-ringen så vi dro tidlig innover til Kroken. Nydelige ekvipasjer å se på i nydelig vær 🙂

img_8183 img_8182img_8195img_8209

Utpå dagen ble det dags for AG. Hadde håpet på at Gry ble med for Hector og jeg har jo ikke gått bane før sammen 🙂 Men det er jo ikke alltid man får alt til å passe 🙂 Deby-løpet var litt surribarium, disker med en gang fordi vi ikke tar første hinderet. Men vi meldte oss på «åpen» og da følte jeg at det var veldig fint å gå med søtingen Hector. Han vil ikke annet enn å gjøre sitt beste – men vi disker for at jeg slurver med et hinder for han.  Men kjenner at det er skikkelig fint å gå sammen med han okke som:-)

Her er noen snutter av Pernille, måtte bare slette den ene filmen hvor hun stikker ut for jeg blir helt svett av å se den. Hun går imidlertid veldig fint etterpå da, rakkarjenta mi.

En annen ting som jeg har lært er at man bør ikke gå med to stk i samme klasse. Det blir rett og slett for stressende for meg, særskilt fordi jeg har jo ikke kondis i det hele tatt. Har jo ikke fått igjen pusten før jeg skulle starte med nummer to 🙂

Ja ja, det ble med 3 disk og en 2 plass for Pretty Pernille ( %¤%¤rakkarjentePernille :-)) Hun har altså en hukommelsen som mange kan drømme om, skal aldri mer legge leker i bøtter utenfor bana hvis jeg nå ikke bretter opp armene og faktisk trener på det først 🙂

Bilder fra dagene må komme senere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *