Agilitykurs!

Det er så fint å få oppgaver så man vet hva man kan/skal trene på! :-) I dag har vi trent «avstand og «commitment» på kjegla». Opplevde at avstand gikk tålelig ok – men «commintment» til kjegla har vi altså ikke om hun ser meg stikke andre veien :-)

Trodde i grunn at hun skulle koble at dette har vi trent på før bare i en annen setting. Men det gjorde hun altså ikke. Hun så mer ut som om hun mente at jeg var en luring som forsøkte å springe en annen vei :-) Måtte bare stoppe å forsøke meg på det og holde oss til det vi fikk til :-)

MER trening behøves! :-)

Ettersom vi skal debutere i Rally etter påske så bli andre økta litt rally trening :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter