Agility-tur! :-)

Da har Inger, Gry og jeg vært på jente-tur til Narvik og gått årets første agility-løp. For Inger var det deby i begge grenene og Gry debuterte i agility. For Inger og meg endte det i to disker, mens Gry og sputnik Hector disket i agility, men kom seg igjennom agility hopp med 5 feil og 2 vinner! Grattis til de begge 🙂

IMG_6292IMG_6212

Var desverre bare uklare bilder av Hector in action, han springer antakelig alt for fort 🙂

Med Pernille så synes jeg at Agiltiy løpet går rimelig ok, hun er ikke rask men jobber fint med. Tar også felt hinderne sånn tåelig ok. Desverre så klarer ikke jeg å huske på å gå tidlig nok beskjed om slalomen i tillegg til at jeg posisjonerer meg veldig dårlig og det i både inn og utgangen – så vi ryker der 🙂

IMG_6188 IMG_6189 IMG_6190 IMG_6191 IMG_6199

Når vi skal gå Agilithopp så tenker jeg at det er en veldig enkel og grei bane ettersom det består bare av hinder og tunneller. Men tar ikke med i beregningen at Pernille da har en annen agenda enn å gå AG løp 🙂 Hun finner nemlig en liten godbit i gresset før vi går til start og jeg ser at hun sitter å ser seg rundt og bakover i stedet for å fokusere framover. Jeg burde ha fått henne ut av det med, men i stedet velger jeg å starte. Det går fint noen hinder men så setter hun ut mot taska til Gry som hun har lagt i fra seg før hun skal gå. Jækla rakkarbikkje assa 🙂 Dette må jeg trene på altså 🙂 Det er ikke annet å gjøre en å flire og sette i gang med å legge ut fristelser på trening. Trivelig tur var det uansett! 🙂 Her er Pernille og Hector i Agility løpet, fikk ikke filmet hopp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *