NKK Tromsø!

I år skulle vi ikke til NKK i Tromsø, så ingen pelser var preparert i god tid. Men etter litt sånn manipulering av søster og gode venninner så endte vi opp med å ta oss en tur likevel 🙂

På fredag så var det nappings og siste fiksing av håret sammen med unge lovende Ingvild (skulle ha hatt bilde av ho, men det ene jeg kom på inne i bobilen etterpå ble bare grums, mulig det ble litt mye vin:-)) Begynner å føles ut som vin og napping bør være en årlig tradisjon 🙂

Hector, ferdig! (hadde ikke fått bygget flere lag, så var litt sånn Trumph ish, men heldigvis godt med hodehår:-))

Hector Nappet

Etter fiksing så fulgte vi Ingvild hjem og da fikk vi se Roger Moore (eventuelt Mår) en artig kar som ikke var særkilt redde for oss. Det til tross for at det var tre små som ble veldig gira av å se han springe inn og ut av steinene 🙂

1 23

Etter litt shopping (ikke mye assa) lørdag så dro vi ut til Mandela sletta, etter å ha måtte vente til etter finalene så fikk vi fine plasser og sola kom å varmet oss sol-hungrige nordlendinger. Vi bestilte mat fra Lotus og koste oss i godværet og kaoset 🙂

IMG_6311 IMG_6313 IMG_6301 IMG_6299

NKK dagen var overskyet og småregn men det var trivelig likevel. Hector var i letteste laget og Thea fikk i kritikken «Hun har vært hjemme til alle måltidene» hvilket er helt saint! 🙂  (kjente jeg tok litt i for å få løftet henne opp på bordet, hi hi) Så det ble 1 premie på de begge – og Thea ble beste veteran (hun var tross alt eneste gamle hunden der :-)) Flirer enda av de flere av tingene i kritikken hennes for den beskriver henne veldig godt, «søtt hode», «muntert uttrykk» og avsluttes med Glad&munter 🙂 Ja ja, hun skal slippe å bli stilt mer nå, den kroppen virker å være litt for rund og trinn uansett hvor mye fokus vi har på å gå ned noen gram 🙂

 

Her er Hector, han var utrolig fin i ringen, synes ikke jeg helt får han til strekke seg ut i trav i ringen slik han gjør når vi går tur, men han sto med halen til værs hele tiden og lenge!:-) Han var også veldig flink på bordet denne gangen. Han er så enkel å ha med å gjøre den guten altså. (Mora laga no litt sånn drama for hun måtte sitte i bur og det var noen skumle engelske bulldog som pusta og stønna ved siden av :-))hector tromsø show hector tromsø show står 2

Og tjukkeberta vår, synes no hun ser nydelig ut i all sin frodighet 🙂 Når hun fikk gavekortet sitt (hele 25,- kroner)  for beste veteran så sa ringsekrær lattermildt «Nå må dere ikke bruke alt på mat da :-)»

Til tross for at vi drømte om ck og alt det der så var det en veldig trivelig dag i ringen. Når vi senere får se at Ronja og Ellen tar det etterlengtet storCertet så var ble det faktisk en super tur! 🙂 Så er Ronja Norsk og Svensk utstillings champion, gratulere!! Lille Abby fikk 1 premie hun med.

thea tromsø show står thea tromsø show går

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *