Skolebilde!

Lille Ollie bollen har hatt sin første «skoledag» i dag, hun, Melissa og Markus går nemlig sitt først kurs. De valgte å gå Rally kurs og var så spente på hurr bollen ville oppføre seg som kursdeltaker blant mange andre. Det var ikke noe stress, Ollie er i konsentrert lita jenta og betaler man godt så får man valuta for pølsebitene altså:-)

Hun var superflink hele kvelden selv om hun har fått løpetid (som lille Mocca sa kom til skje snart altså:-)) Alle dagens skilt var lette og greie å få til – de fikk til og med til å gå flere skilt før hun fikk «betaling» 🙂

Det blir koselig å høre om fortsettelsen – og håper de kaster seg ut på en liten konkurranse om ikke så veldig lenge 🙂 Her er «skolebildet» 🙂

Glimma studio webb Ollie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *