Mens vi gruer oss..

… til jaktprøven til helgen så måtte jeg be Per-Eirik om å finne frem filmen fra da Lotta debuterte for 2 år siden 🙂 Jeg vil vel ikke si at vi er så veldig mye lengre idag enn hva vi var da. Kanskje litt bedre ved foten og forhåpentligvis litt mindre lett i ræva. Men så har vi jo da ikke fått trent så mye heller. Rett etter jaktprøvedebuten så skadet jo Lotta seg og fikk 2 prolapser i ryggen. Det tok ca 1 år før vi begynte å trene noe særlig igjen, og denne sesongen så har det vært lite trening og, mest bare fordi jeg er lat. Men vi prøver oss nå til helgen , både med Lotta og Klara 🙂 Så går det no som det går.

Her er film fra da Lotta debuterte, resultatet ble en 2.premie 🙂 Generelt så manglet vi lydigheten – Lotta var litt rotet ved foten (ville jo heller være ved de som kastet dummyen enn med meg :-)) og lett i ræva. I tillegg så hadde hun mest bare spring i beina ved feltsøket. Ikke så veldig effektivt når man glemmer å slå på nesa 🙂 🙂 Men hun er no en trivelig hund som elsker jakttrening! Så bare eieren  kunne tatt seg litt mere i akt så hadde vi nok fått det til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *