Nosework!

I helga har det vært kjørt Nosework kurs i regi av Bardu Hund med Marit Jacobsen som instruktør og Solo som demohund. Marit er en allsidig dame som trener variert, grunnferdigheter, LP, rally, agility og nosework. Fokus er alltid at hund og fører skal lykkes  og vi var i særdeles gode hender og ble trygt guidet igjennom helga.  Super-instruktør og dame, anbefales! 🙂

IMG_9884 IMG_9465

Lørdags morgen startet med teori og deretter var det full fokus på emballasje-søk. Det virket som om alle hundene tok tegningen veldig fort og syntes det var morsomt å sjekke ut pappeskene – og etter hvert litt andre ting som ble hengt opp i rommet. Pernille var litt miljø-berørt i første økta, ikke slikt at hun ikke ville jobbe men litt sånn forsiktig og fremmed. Hun synes det er litt vanskelig å være i bur når det er nye ivrige hunder til stede. Men synes hun tødde fint opp ila dagen:-)

IMG_9654 IMG_9655 IMG_9473 IMG_9518

På søndag var det en fin refleksjons-runde på morgenen før alle fikk prøve seg på en runde med ferdig preparert emballasje-søk og rom-søk. Vi fikk også prøve utendørs-søk og kjøretøy-søk.

IMG_9790 IMG_9944 IMG_9796 IMG_9657

Det ble en veldig trivelig helg hvor vi sitter igjen med mange nye trenings-ideer og inspirasjon. Tusen hjertelig takk til Marit som tok turen til oss, du er steike dyktig! Også en stor takk til Emma og Annie som stullet og dullet rundt oss som gikk på kurs 🙂

Arild var så snill å ta film, så her er litt fra helga. Kjenner jeg gremmes litt over hvor klønete man er som hundefører før man skjønner hva som er strategisk å gjøre. Bare å øve på altså 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *