Nesten barmark i skogen! :-)

Det tiner godt nå, og igår når vi fant oss en flekk med nesten barmark i skogen, så kunne vi ikke la vær å kjøre et feltsøk 🙂 Jeg/Klara og Line/Ella går jo online jaktkurs hos Klickerforlaget, så etter å ha trent mest på lydighet i vinter så synes no både førere og hunder at det var deilig å få leke seg litt med apport 🙂

Her er Klaras runde nr 1. Det var 5 dummyer i feltet, og hun plukker kjappt opp de 4 første.  Når hun er på tur inn med den første så får hun ferten av en til, så må rope henne inn 🙂 Den siste sliter hun litt med, den er plassert oppi en liten busk, ca 50 cm ovenfor bakken. Men er fornøyd med at hun søker og ikke gir opp 🙂 Hjelper henne litt på slutten ved å ta noen steg inn i feltet slik at hun skjønner at hun bare skal fortsette å søke. Og finner den tilslutt gjør hun, søta! 🙂

Siden hun brukte omtrent 5 min på å finne den siste dummyen, så hopper vi øver del2 i søket (kun spesielt interesserte som liker å sitte se på hunder som søker og søker.. :-)) – her er siste del. Mest bare søk her og, ikke før helt på slutten hun finner den 🙂

Lotta fikk også kjørt feltsøk. Hun som bruker å ha full fart hadde mye roligere tempo enn vanlig, så det var litt uvant 🙂  Var ikke noe særlig vind (prøvde å finne vindretning, men fant ikke noen jeg..) og pissregn, moro læll 🙂 Både jeg og hundene koset oss med feltsøk 🙂 Nå gleder vi oss bare til snøen forsvinner helt slik at vi får satt igang skikkelig med jakt og sportrening! 🙂

 

Har meldt på Klara på blodsporsprøve hos klubben den 23 juni, så håper at vi rekker å få gått noen spor før den tid 🙂 Hadde jo egentlig planer om å få debutere henne på blodspor ifjor, men det ble så lite sporgåing så.. Men nå er hun påmeldt, så da starter vi – uansett hvis vi har rukket å gått noe spor i år eller ikke! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *