Rallylydighet Tromsø!:-)

Da har vi vært på Rallytur igjen! Det er så hyggelig at vi er blitt flere fra klubben som drar, og særskilt gøy at alle 5 hundene klasket til å tok med seg en 1 premie hver på lørdag! Da får det heller være at det var et helsikkes vær hele stevnet 🙂

IMG_2242

Snille Hilde hentet oss på campingen både lørdag og søndag så Harald kunne dra på bytur og sove så lenge han ville på søndag:-) Perfekt for han men også for meg som alltid har det veldig koselig å dra på jentetur med Hilde:-)

Møtte forøvrig en veldig søt kar på morningen før vi ble hentet:-)

IMG_2193 IMG_2195

Her er noen bilder av gjengen, dessverre var det så mye regn og vind at det ble veldig lite fotografering:-)

IMG_2208 IMG_2222 IMG_2221IMG_2476

Resultater Pernille
Lørdag 2 vinner med 1 premie og første kvalikk til klasse 3
Søndag 3 vinner med 1 premie

Veldig gøy å gå med Pernille denne helgen, hun struttet av glede og arbeidsvilje. Masse som bør bli bedre men hva gjør vel det når halen logrer og bikkja gliser?:-)

Lørdag, Moviemaker Hilde Eggen:-)

Søndag, også snille Hilde som har fikset film til oss, takk!

Her har vi fått «høyt fratrekk/10 poeng» på skilt nummer 12, tror kanskje jeg bare flytter på meg for å gi plass til innkomsten hennes, men greit å være obs på slikt. Ser at jeg også har fått «avstand» til skilt en gang på begge hundene så skjerpings:-) Trenger ikke å få slike trekk når hundene jobber fint:-) Veldig trivelig og klar dommer som ga oss flotte baner med fin flyt i. Rally er gøy uansett vær!:-)

Resultater Thea
Lørdag 1 vinner med 1 premie og første kvalikk til klasse Elite, hurra!
Søndag 1 vinner med 2 premie

Lille Thea har vært litt roligere de siste dagene og har trodd at det må være at hun skal snart ha løpetid. Men når jeg tar av halsbåndet på søndagen før start så piper hun til – og også når Harald skal klø henne på kjakene senere på kvelden. Så nå er jeg bekymret for at hun kan ha en vond tann igjen. Sukk altså:-) Vi får ta oss en tur å få det sjekket ut så fort som mulig. Men til tross for at hun er litt mer sedat en vanlig så jobber hun fint (og eter som en hest:-))  Vi har ikke film fra lørdag, men snille Hilde tok fra søndag, takk igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *