HagleHilda!:-)

I helga så fikk jeg endelig se Ingvilds lille-baby Hilda! For en trygg og vakker liten skapning, her er det masse deilig motor under panseret – rett og slett akkurat det man drømmer om:-) Tror de blir å få mange fine jakt opplevelser og show-stunder fremover!:-)

hilda

Hun var faktisk så søt at det var helt ok at hun fikk overta et av de nye jakt/refleksdekken fra Dyrlegen i Bardu. Må bare forte meg ned å få kjøpt ett nytt fordi jeg synes de var kjempefine og virker å ha super kvalitet til en veldig rimelig pris. Artig at de har fått laget disse! :-)

dyrlegen i Bardu IMG_0858

Søteste Ingvild hadde laget en Grattis-med-svensk-viltsporchampionat glitter Cairn i råsa til meg også, TAKK!! :-) Jeg er en heldigris altså!! :-)

glittercairn IMG_0845

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter