RallyCup sjø!:-)

I dag har Arild, Hilde og jeg trosset værgudene å kjørt til Harstad for å gå ene dagen av Rallylydighet CUP i regi av Narvik og Harstad Hundeklubb. Ettersom vi ikke orket å kjøre begge dagene så valgte vi å kjøre til Harstad i år ettersom vi var i Narvik i fjor. I år som i fjor var det et supert arrangement i en veldig trivelig atmosfære, well done fine hundeklubber! 🙂 Så bra at vi har dyktige folk som orker å dra i gang slike happenings.

Harstad har nye lokaler (i alle fall for oss) og var veldig spent på hvordan Luka og Pernille ville takle det, men det tok de på strak labb begge to. Puh altså.

Først ut var Thea. Snille trinne dønn solide Thea går som en klokke selv om jeg har fult opprør inni meg. Hvorfor i svarte skal man bli så redd bare fordi man har publikum og skal gå en hel bane? Bikkja er jo super så ingen grunn til å ha hoppende knær og skjelvende hender. Æ skjemmes og gremmes over det. Prøver å riste det av meg men uroen inni sitter i meg til jeg er ferdig å gå med hundene (tøvkjerring, dette gjør vi jo fordi vi synes det er artig) Her er i alle fall lille Thea:-)

 

 

Jeg er litt roligere innvendig når jeg skal gå med Pernille. Men av en eller annen grunn så viser jeg henne «pinnen» som hun skal få etter hun er ferdig med å gå hele banen. Jeg opplever at hun bare tenker på den hele løpet. «Hvor i svarte la tøvkjerringa pinnen liskom» 🙂 Ikke nok med det men jeg sørger for å diske henne med å forsøke å repetere en øvelse som vi gjorde helt fint. Det ikke annet å gjøre enn å lære av mine feil og forsøke å se de små sekvensene der Pernille koser seg:-)

 

 

Thea får hele 196 poeng og vinner klasse 3 med det. Ettersom det to dagers cup så hadde vi ikke tenkt på muligheten at hun kunne få med seg Cup vinner «tittelen» men det gjorde hun. Flinke lille Thea!:-)

Thea Cup vinner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *