Elite!

Så klarte vi no det vi ikke trodde vi kunne få til – forrige lørdag gikk nemlig Pernille et superløp og tikket inn sin siste 1 premie i klasse 3. Dette til tross for at jeg runder henne på siste skiltet i stedet for å stå i ro i vendingen (var så glad for at hun var så på så lenge og ville rett og slett ut litt før tia:-)) Slikt tull må vi betale for – så poengtrekk for det. Men det får så være – hun får nå uansett entre elite ringen!:-)

IMG_E1332

Søndag går vi elite og vi drømte naturligvis om å gjøre et lekkert svalestup inn der – men det ble mer sånn digert mageplask som alle som har prøvd det sjøl skjønner hva jeg mener:-) Klasse 2 momentet «fristelser» ble alt for vanskelig for oss, men hun går lekkert når hun ikke tenker så hardt på godlukta. Det må da komme en dag der fristelsene ikke er der håper jeg. Det skal sies da, hun sitter fint med skåla med godbiter (eliteøvelse) men det er som om hun må få lokalisert hvor maten er før hun kan følge helt med meg:-)

Thea lørdag går veldig fint, men jeg sørger for poengtrekk på det relativt enkle skiltet sitt – høyresteg – sitt. Jeg sier ikke fot når jeg beveger meg så hun blir sittende igjen og med det ryker 1 premien. Stakkars Thea assa. Jeg sliter litt med å finne takta med henne, hun går mye saktere enn Pernille og jeg har det så travelt med å komme meg fort ut av ringen at det blir det ikke noe god flyt av. Skal skjerpe meg til Bardu stevnet assa!:-) Har kun meldt henne på en dag i Ballangen fordi jeg er redd løpetid kommer. Thea ender på 6 plass med 2 premiering.

Søndag sørger jeg for at vi disker fordi jeg ikke klarer å gå rett mellom kjeglene i «fristelsene». Djises assa 🙂

Her er søndagens film av Thea, har ikke fra lørdagen

Ellers var det som alltid veldig koselig å være på tur med Hilde. Deilig å kose seg på tur og få se på alle de flinke ekvipasjene som finnes. Lotte gikk på en disk lørdag, hun syntes miljøet var for vanskelig. Men de reiser kjerringa igjen på søndag og ender opp som tredje vinner med 1 premie søndag. Eneste de to trenger er trygghet og selvtillit akkurat når det gjelder, for momentene sitter som faken når bare miljøet ikke blir for overveldende – supergirls er de faktisk! Nå trenger de bare ett napp for å komme seg opp i klasse 3 finingan:-)

Her er noe bilder fra helga:-)

IMG_1314IMG_5475IMG_5477IMG_5514IMG_5516 IMG_5520 IMG_5522 IMG_5526 IMG_5534IMG_5562 IMG_5564 IMG_5565 IMG_5566 IMG_5572 IMG_5574 IMG_5578 IMG_5582

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *