Heftig og begeistret!

I helga var det duket for kurs med Peder Zeiner Christiansen, kurset var for alle som vil gå mer i dybden av hvordan hunden din er satt sammen for å kunne effektivisere treninga.

Litt av det vi var innom var

• Innføring i belønningsteknikker og funksjoner hos din hund.
• Fokus på hva din hund liker og hvorfor
• Forskjeller i raser og individ.

Kan ikke si annet enn herrejerrimas for et bra kurs det var! Nå håper og tror jeg at Emma også vil blogge litt fra kurset for så bra var det at det fint kan blogges et par ganger om det:-)

Pernille kontakt

Pernille fikk virkelig kjørt seg men syntes hun leverte over alle mine forventninger! Well done min lille rakkarjente:-) Har lenge fundert på hvordan jeg skal gå fram for å tøye strikken når det kommer til utholdenhet og forstyrrelser og nå tror jeg at jeg har mange av svarene for veien videre. Det betyr at mine nedskrevne prinsipper må revideres litt men hva gjør vel det når vi nå kan legge nye planer for videre trening?:-)

IMG_6730 IMG_6731 IMG_6737

Så fornøyd, motivert, engasjert, nysgjerrig og steike klar for å finne veien videre! Takk Peder, du ruuule faktisk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter