Blodsporsprøve med Bardu Hund :-)

Lørdag 20 juni gikk vi blodsporsprøve hos Bardu Hund 🙂 Meldte på Kaiser og sånn plutselig (i AK), og han overrasket med å bli den eneste premierte hunden under dagen! 🙂 Han gikk til en fin 2 premie (med Emma som fører), og tross at skanken var dekket av maur når vi kom frem, så var den likevel en finfin belønning på slutten av et ganske krevende spor i solsteiken! 😀

Kaiser_1vinnerAK Kaiser_AK

Klara gikk også blodspor, men i EK. Hun jobbet veldig godt hun med, men brukte mye tid til utredning ved sportap, og fikk dessverre ikke nok poeng til å bli premiert tross at også hun kom frem til sporslutt. Men godt jobbet i varmen likevel, og det er jo bestandig deilig når man kommer frem da! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *