Klara på Rallylydighetskonkurranse i Tromsø :-)

Helgen 4-5 juli var vi i Tromsø å konkurrerte i Rallylydighet. Jeg og Klara går jo rally mest for miljøtreningen sin skyld, for å få lov til å trene med fremmende hunder.

Klara var superflink lørdagen og oppførte seg veldig bra. Ingen utagering, og jobbet på som bare det 🙂 Det resulterte i 1 plass med 198 poeng (kun trekk for en Dobbelkommando), så det må vi jo si oss fornøyd med 🙂 Hilde og Luka fikk også en 1.premie og kom på 3 plass. Per-Eirik og Kaiser fikk dessverre en disk (en dobbel sitt på et av skiltene..), men de jobbet også veldig godt 🙂

emma-hilde

Søndagen gikk ikke like bra, sånn miljømessig. Klara utagerte mot en staffe og en pincher når vi var på tur inn i oppvarmingen, men når hun no var ferdig med det så oppførte hun seg fint og selve løpet gikk bra 🙂 Hilde og Luka disket dessverre søndagen, men Per-Eirik og Kaiser gikk et veldig fint løp. Jeg og Klara vant søndagens prøve med hele 200 poeng (full pott!) og Per-Eirik og Kaiser kom på en finfin andre plass med 197 poeng. Det var veldig spennende når det bare var oss to igjen, for å høre hvem som vant. Og litt konkurranse må det jo være innad her i Nerjordsklanen og, så at jeg og Klara fikk vinne over Per-Eirik og Kaiser var kanskje mer moro enn å faktisk komme på 1 plass 😛