Ollie, deby klasse 3

Jeg er stadig optimist og tenker ikke så veldig nøye over ting så etter flott og overraskende opptur i Bardu i klasse 2 så meldte jeg Ollie på i Harstad i klasse 3. Mandagen før på trening så er det bare å erkjenne at nei så langt som alle klasse 3 momentene er ikke Ollie kommet 🙂 Forsøkte å (panikk) trene hver dag før vi dro fredag, men det var bare å gi opp og dra med følelsen av å ikke ha gjort leksa si. Så ekkelt i grunn 🙂

Vi dro med Hilde og Leif og bodde på campingen i Harstad. Vi fikk sågar samme plassene som i fjor, litt komisk 🙂 men som alltid fineste folkene å være på tur sammen med.

Her er de vimsete løpene fra helga, stakkars Ollie forsøker så godt hun kan og kommer på en måte igjennom begge løpene uten disk. Faktisk veldig godt gjort når utgangspunktet var som det var.  Hun ender på 4 plass med 2 premie lørdag og 6 plass med 3 premie søndag. Det fine med det hele er at jeg får lyst til å reise kjerringa og kom hjem sugen på å lære henne disse nye momentene.

Søndagen gjør hun faktisk tre klasse øvelser rimelig greit, men skiltet før tunnelen lager mye surr for oss. Et skilt jeg i briefingen tenkte – men det her får vi til 🙂 Har ikke helt skjønt hva som var vanskelig der, om det var et utslag etter all panikk-treningen eller det er fordi hun er sugen på å komme seg inn i tunnellen. Vi skal i alle fall trene med tunnelen ute noen ganger.  «Stå under marsj» var nydelig og statisk bakombytte gikk også ok – og ryggingen gikk veldig fint selv om jeg kåler det til med å bli usikker på jeg hadde rygget langt nok. Så honnør til lille Ollie som burde ha hatt langt flere økter i bagasjen før vi dro 🙂

Håper at vi rekker å få noen fine treningsøkter før hun igjen skal reise hjem til Oslo. Resten får vi ta neste gang hun kommer:-)

Lørdag

Søndag

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *