Noen bilder fra jula :-)

Vi har tilbragt jula på hytta i år – deilig! Både to og firbente storkoser seg, og alt er bare velstand! Mye mat, avslapping og kos, men også litt turer og til og med litt trening har vi fått med oss de dagene vi har vært her 🙂

I julegave i år så fikk jeg en kamera fra Per-Eirik – nemmelig en Canon EOS R10. Da Maja og Morten var på besøk hos oss helgen før jul, så fikk jeg julegaven min i forskudd. Maja er jo veldig flink til å ta bilder, og slik at hun sku få lært meg litt om instillinger osv, så fikk jeg den tidlig 🙂 Det er en veldig god kamera, men objektivet jeg har er kanskje ikke det beste, så etterhvert så må jeg nok invistere i et nytt objektiv 🙂 Vi fant nemmelig ut at min kamera sammen med Majas objektiv ble de beste bildene 😛

Her er noen bilder på hundene – noen bilder er tatt av Maja med min kamera og hennes objektiv (de er de som er mest blurry i bakgrunnen), mens andre er tatt av meg med min kamera og mitt objektiv. Jeg er jo da ikke så veldig god enda til å stille inn kameraen rett slik at lys osv blir som det skal, men det kommer seg helt sikkert etterhvert 😀 Det hjelper nok også med et redigeringsverktøy og, slik at jeg blir nok å bestille meg det og etterhvert. Maja anbefaler Lightroom som man kan ha både på PC og mobil, så det blir nok det. Men for nå så får det holde slik som det er, noen bilder er redigert av Maja, mens de fleste er uredigerte 😀

Fortsatt God Jul og Godt nytt år allesammen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *