Fredrikke 6 mnd

Nå er Fredrikke rukket å bli et halvt år. Hun vokser seg til og ting begynner å snuske seg til. Nå kan vi gå tur uten at hun antaster Ollie kontinuerlig – det er rett og slett en fryd å gå tur igjen 🙂 Nå har vi også funnet noen områder der hun kan få springe løs og kose seg. Det skal bli så deilig når vi får tilbake skogen slik at det blir enda mer en det. Hun er veldig flink å komme på innkalling uten forstyrrelser – men er rimelig sikker på at møter vi folk så vil hun stikke fram til de å hilse.

Hun er også blitt kjempeflink til å komme inn i stedet for å antaste stakkars Ollie. Tror hun har skjønt greia og får meg til å bli glepphendt med snopet. Ser hun tar springfart mot Ollie og titter mot meg for at jeg skal rope slik at de begge får snop. Ollie har i alle fall skjønt det for hun står i sidesynet og logrer mens hun venter på å få sin del. Det har nok dryppet veldig mye på «klokkarn» for hun er blitt enda rundere i formen til tross for at jeg måler opp mindre mat enn normalt 🙂

I dag har hun vært til veterinær Karoline å fått trukket tre tenner, det sto dobbelt og satt helt fast så vi måtte få litt hjelp. Hadde virkelig ikke lyst til å måtte dope henne ned når hun er så ung men så måtte det bare bli

I trening hjemme så er hun superflink og smart. Veldig gøyal å både trene og leke med. Sammen men andre så har jeg ikke helt kåll på henne enda. Kan være super-engasjert og fokusert og vips så finner hun på andre ting. Elsker at hun er så kjapp i vendingene men klarer jo ikke alltid å henge med sjøl 🙂

Hjemme går det også bedre, nå klarer hun la Ollie være litt i fred, men vi må fremdeles skjerme Ollie. Fredrikke har utømmelig energi og stopper ikke selv om Ollie forsøker å si «stopp din lille drittunge» 🙂

Hun har fått være med på sin første scooter tur, ikke noe problem det. Torde ikke å la henne være løs ute når vi var inne/i ro ved hytta for hun finner på så mye rart. Livredd for at hun skulle sette seg fast under hytta. Men på tur var det supre forhold for ramete valp 🙂 Hun fikk også være med på sin første skitur, bet i skituppene i starten – men så gikk det seg fint til. Opplever at hun tar det meste på strak labb, miljøsterk og fin liten valp.

Slik ser hun ut i kroppen, synes hun har anelse karperygg akkurat nå men håper at det kommer seg når hun bare får vokse seg til. Uansett hvordan hun vokser seg til så er hun fineste lille valpen vår. Faren hennes vant på Crufts i år, veldig gøy selv om det nok ikke har så mye å si for Stelken Fredrikke Gundersen 🙂

Av leker liker hun best å bite i meg eller alt annet enn de ørti lekene hun har fått. Hun er tidvis veldig flink å komme levere tilbake leke når vi jobber med det. Hun har også fin drakamp lek når vi leker hjemme, men dog ikke like bra når det er mye forstyrrelser. Når hun plukker opp ting etter veiene så er hun veldig flink til å bytte det bort med tørr forkule, takk og lov for hun finner alt. Veldig redd for at hun skal få i seg noe som ikke er bra, vi har jo blitt så helsikkes glad i denne lille rakkarungen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *