Ollie Bollen assa 😆

Vi har vært i Tromsø å gått Rally pinsehelgen og i god tradisjon tro så var det ett helsikkes vær hele helgen 😆 Vi kjørte torsdag sammen med Hilde og Leif til Storfjord? Ikke helt sikker på hvor vi var – men vi hadde en helt fantastisk fin 17 mai feiring i godvær og trivelig selskap. God mat, perler, øl og masse kaker og grilling. Så fin dag!

Så dro vi videre til Tromsø. Ettersom jeg hadde definert Ollie som løpsk fordi Fredrikke løper så bodde vi på campingen. Antakelig lurt for ellers tror jeg kanskje at bobilene hadde vært fulle av sand 😳

Lørdag var Ollie så heit og galen at det var rett og slett litt hæslig å gå med henne. Hun fikk jo ikke komme ned å være i miljøet før vi skulle gå ettersom hun hadde kanskje muligens løpetid 😆 Våre favoritt-øvelser, stå, ligg under marsj gikk absolutt ikke som smør ila helgen. Lurer litt på om hun syntes det var best å holde seg nært meg i dette miljøet 🙂

Lørdag ender hun opp som nummer 8 av 16 og 3 premiering. Søndag får vi 0 i premiering (138 poeng 😆)  fordi vi drar på oss HT i hver eneste avstandsøvelse, tror det var 3 av de i dette løpet.

Mandag føltes det ut som om hun hadde roet seg litt ned og alt føltes ryddigere og mer normalt. Bortsett fra at da går vi skikkelig på stein ved kjegle-utsendingen. Når vi på slutten også klarer å feile på en enkel snurr så ryker certet for oss. Men følelsen var langt bedre enn de to første dagene og 187 poeng og 2 vinner i Elite var skikkelig opptur for oss👏 Vennligst legg merke til at pallen er dekt med snø, i slutten av MAI!!!!! 😅

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 2024-pallen-tromso-1024x1024.jpg

PS, det beste med helga var at Luka tok opprykk til klasse 3!🤩🥰

PS II – søndagen våkner vi opp til hvit campingplass og noen av ekvipasjene måtte gå i snøfokk 😆 

Her filmene fra helga 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *