Rallylydighet – Trenings-Konkurranse

I regi av NKK sin markering av Hundens dag så arrangerte Bardu Hund Trenings-konkurranse i Rallylydighet. Vi er så heldig at Ole som ikke bor så veldig langt unna holder på å ta dommer utdanning og trenger å få dømt x antall ekvipasjer👏 Så når han kunne komme så ble det en veldig trivelig og lærerik dag🤩 

Fra Dogdiggers var det 4 startende, 2 Labbiser og 2 terriere. Maja og Lykke går i klasse 1 og ettersom Emma er på sykehuset (kommer ut i morgen!🥰🥰) så kastet Maja seg ut i klasse 2 med Klara. Veldig tøft gjort det👏 Både Lykke og Klara gikk kjempefint med Maja som kartleser. 

Fredrikke gikk også klasse 1, hun holdt overraskende lenge fokus – men vi slet litt da vi skulle gjøre ett moment hvor det lå en bæsj fra i fjor der😆 Hun kommer jo fra et møblert hjem altså. Ollie gikk også veldig bra, jeg ber om en feil innkomst og må gjøre en repetisjon. Og – for tredje gang på rad i en prøve så gjør hun «begging» trikset sitt før hun rygger i front. Så her må jeg nok nøste litt for å skjønne hvorfor dette, hun er jo trygg som banken om vi gjør det på trening. 

Bildene kommer fra Maja, herremin for en bra linse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *