Sortland – Lille Ville Fredrikke

Fredrikke fikk også være med å gå på Sortland og milde moses så vill hun var, særskilt lørdagen.  Det er som om hun vil være med på alt og gjorde det meste for å få komme seg ut av buret å få være med å gå alle løpene som gikk den helga. Hun måtte ha opp-passere hele helgen for ellers så åpnet hun buret og ville ut å være med. Takk til alle som hjalp meg 🥰 Fikk hun sitte på et fang å få med seg alt gikk det litt bedre. 

I løpene så synes jeg at hun gjør så mye bra – og hadde hun ikke vært så høy så kunne vi kanskje ha fått enkelte ting til litt bedre. Men her skorter det ikke på engasjementet altså. Veldig slitsom og utrolig gøy å gå med på samme tid 🤩 Er imponert over hvor godt de fleste momentene sitter når hun er så vill. Bjeffer og hopper – men hører likevel etter, stort sett i alle fall 🙂 Utgangen ene løpet i den lengste høyre fvf marsj hun har gått var kjempefin, så overrasket over den 😄

Noterer meg at vi må trene mer på; Innganger, fristelser (tror pinadø ikke vi har gjort det😳) mennesker som sitter nært, sakte marsj, springmarsj og bli/spring i fra når hun er i høy arousel. 

Finner ei heller alle hennes kritikkskjemaer fra helga og enda ikke på Dogweb, men tror det ble så her. To 2 premier med en 6 plass og en 3 Vinner – og ett løp med napp. Hun har dermed (om jeg husker rett) 2 napp i klasse 2. 

Her er filmene av den lille villingen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *