KlikkerTRENERutdanning

Da har jeg og Fanny vært på vår første samling på klikkerTRENERutdanningen 🙂
Det var en innholdsrik helg – veldig artig og inspirerende! Fanny taklet flyturen kjempebra, over all forventing faktisk 🙂 Hadde regnet med at hun kom til å stresse litt, men det gjorde hun ikke 🙂 Flinke jenta til mamma!! 🙂


Fanny var helt utslitt på lørdagen og sov som en helt hele kvelden 🙂 Stor psykisk påkjenning med fly, hotell, byliv osv. Fikk seg nytt dekken og siden hun må ligge ute i bur hele tiden 🙂

Vi er 16 ekvipajser og 2 instruktører på kurset. Instruktørene er Cecilie Hansen og Morten Dyndahl – flinke instruktører begge to 🙂 Lørdagen var det mest teori – kun 15 min trening pr hund der vi sku vise hva vi kan. Søndagen var mest praksis, og der ble vi delt inn 2 og 2, hvilket var meget nyttig 🙂 På praksisen så fikk vi trene på grunnferdigheter og doggy zen. Oppdaget at jeg lett hadde hoppet over steg 1 og 2 når jeg lærte Fanny «var så god».. :-S Ikke rart at hun noen ganger er usikker på hva jeg egentlig mener når jeg sier det.. Men men. Vi fikk jo trent det inn helt fra begynnelsen nå da, så nå skjønner hun det bedre 🙂

Når vi reiste hjem på søndagen så fikk jeg lov å ha Fanny hos meg helt tils vi gikk på flyet. Hun bryr seg ikke mye om å være på flyplass assa 🙂 Det var derimot litt ekkelt å gå i den «tunnelen» som gikk ut til flyet – da gikk hun bra bredbent.. Det gynger jo litt, så såg ut som om at hun var ute på sjøen 🙂

Fanny slapper av på flyplassen 🙂

Neste samling er i april og vi gleder oss allerede 🙂 Da blir det fokus på kriterier, kriterieplan osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *