Si hei til Kalle :-)


Kalle er en engelsk springer spaniel (av jakttypen) som er kommet for å bo hos oss (Emma og Per-Eirik) i uviss tid. Han eies av David (bror til Emma), og vi har sagt ja til å ha han her hos oss frem tils han blir omplassert.

Kalle er en flott hund, med en utrolig fin stamtavle! 8 jaktchampionater i stamtavlen, men selv er han ikke jaktpremiert. Han brukes derimot på jakt, og da på skogsfugl. Det er skutt mange fugler for han i jaktsammenheng.

Til daglig så er Kalle noe stresset, men nå har han fått en p-sprøyte og synes allerede at han har blitt roligere. Han er usikker på små barn, og blir derfor ikke omplassert til noen barnfamilie. Han er en god apportør, og det nok de fleste kaller for pinnegal 🙂 Han er snill og lydig, og har en meget bra innkalling.

Det skal bli interessant å se hvordan det er å ha Kalle i hverdagen. Han kom til oss i gårkveld, og hittils så går det bare fint 🙂 Han får nok litt kjeft av jentene, men det bryr han seg ikke så mye om 🙂 Den 21 april så begynner vi på agilitykurs – det trur jeg nok at Kalle blir å like! 🙂 Kommer til å legge opp mer om Kalle på hans egne sider (se menyen til høyre) så snart vi har hatt han hjemme litt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *