Hilde Bjørkeng = anbefales!

For ikke så lenge siden så var jeg oppe i dalen og leverte en gammel genser til Hilde Bjørkeng og ba henne sy den om til kjole 🙂 Genseren har samme farve som Thea – og er lurvete på samme viset som henne. Tenkte derfor at det var litt gøyalt å lage noe av den. Så ba henne bruke deler av den + at jeg ønsket labbetrykk istedet for hjertetrykk som er hennes vanlige signatur. Her er det utrolige morsomme og one-of-the-kind-labbe-kjolen min 🙂 

img_9467-mediumimg_9470-medium

7 tanker om “Hilde Bjørkeng = anbefales!

  1. Åååå gurimalla så skjønn! Jeg er litt sånn «hettegenser» – og dette var skikkelig inspirasjon til å finne på noe morsomt med stoffrester fra gamle favorittplagg 🙂 Må vel finne noe i «lukas-farge» vel?

  2. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say excellent blog!

  3. Hi! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My site discusses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *