Flinke jenta!! :-)

Ikveld har Fanny vært å gått sin andre brukskonkurranse :-) Vi er fortsatt i klasse D tross at vi har opprykket. Føler at vi må få trent litt mer på lydigheten (spesielt kryp og skudd – hun har aldr gått hverken budføring eller legat på fellesdekk med skudd så.. Nå er hun jo skuddfast, men likevel :-)) før vi flytter oss opp en klasse.

Men men. Fanny var flink idag og fikk hele 284p! Og det med null på gå forran i line!! :-) Flinke jenta!! :-) Hun fikk 194p (av 230) på lydigheten og 90p (av 90 :-)) på spesialøvelsen (spor+budføring). Vi fikk 1 plass og 1 premie med opprykk (var kun oss i klassen da men..). Og trur kanskje vi burde begynne å trene på gå forran i line og snart slik at vi slipper å ha en nulløvelse.. :-)

En kommentar til Flinke jenta!! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter