Endelig!

Endelig er Pernille her! 🙂

webimg_9751
Pernille viser seg å være ei søt, snill jente med masse farsk og fanteri 🙂 Akkurat som vi drømmer om hun skal være 🙂 Det var en veldig trivelig dag i går hos Black Thunder. Fikk servert mat og drikke og i tillegg til å få med meg verdens beste valp så fikk jeg også med meg disse nydelige sokkene og vottene (enn om jeg kunne ha vært like flink!)

img_9759

 De er allerede tatt i bruk på dagens tur med «gammel» hundene mens Harald var «barnevakt» for sukkertrollet 🙂 Det har gått over all forventning, Pernille virker trygg og happy og oppfører seg som om det å flytte hjemmefra er ikke noe problem. Maja forsøker å si at hun ikke vil være sammen med henne med å snu seg bort eller faktisk gå bort og det skjønner Pernille i ca 15 sekunder 🙂 Her er de

web-img_9766

3 tanker om “Endelig!

  1. ja ikke sant! Thea synes hun er ok, men Maja lager en «whæææ» lyd mens hun prøver å komme seg unna den lille raringen. Regner med at Maja gir opp etter et par dager, for Pernille lar seg ikke affisere så veldig mye av det 🙂 Savnet deg i kveld! Snakkes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *