Kjempetrivelig!

Det ble en veldig trivelig Bardu Hund dag i går i kirkeparken! Masse folk, både med og uten hunder, liv og røre gjorde dagen til en veldig hyggelig «happening». Slike dager bør vi ha flere av :-) Var desverre alt for dårlig til å ta bilder, men her er i alle fall noen få :-)

Per Eirik og Miss Selma
img_1094

 

 

 

 

 

 

Her kjører Emma fellesøvelsene i LP med flinke hunder :-)
img_1083
img_1091

 

 

 

 

 

En Bearded Collie dame på 11 år, hun var så søt og leken, skulle ikke tro hun faktisk er en relativt gammel dame. Hærlig temperament og falt rett og slett pladask for henne :-)

img_1078

2 kommentarer til Kjempetrivelig!

  • Appreciating the commitment you put into your site and in depth information you offer. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Great read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  • cash call sier:

    Good day! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Many thanks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter