Innkallingskurs avsluttet

img_1430

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var avslutning på innkallingskurset denne helgen og det ble en veldig koselig dag – til tross for litt ruskevær. Flotte hunder og hærlige damer = Kos og masse fliring 🙂  Og Bardu Jeger og FiskeForenings sitt nye grillhus er veldig flott 🙂

Her er noen bilder av noen få av hundene – men tror vi har fått med alle de hærlige damene 🙂

img_1418img_1420img_1423img_1429

 

img_1431img_1428

2 tanker om “Innkallingskurs avsluttet

  1. Greetings I am so glad I found your web site, I really found you by error, while I was researching on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a incredible post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic work.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *