Den som sover synder ikke… :-)

I dag når jeg skulle kjøre Mia til kinoen så sa hun at hun hadde tatt bilder av oss alle på farsdagen :-) Ble litt overrasket fordi jeg ikke kunne erindre at bilder var blitt tatt – men da jeg fikk se de så skjønte jeg tegninga :-)  Det er ikke ofte at vi sover ettermiddagslur hele hurven, men dette regnværet og at det er så himla svart ute tror jeg tar litt på energien på oss alle. Her er er i alle fall Mias bilder:  :-)

maja3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

haralde-4

 

 

 

 

 

 

 

 

fruen1

pernille

2 kommentarer til Den som sover synder ikke… :-)

  • cash call sier:

    Hello! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

  • Hello! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter