Kake til Per-Eirik!

Siden Per-Eirik har vært så flink og sittet i timesvis og plagdes med siden vår for å få den opp igjen, skal ha selvfølgelig få den kaken vi (Tone) har lovet han. Hva passer vel da bedre enn Better Than Sex Cake (MEN only).

PS! Tone baker.

PS!! Oppskriften her (i tilfelle bakerinnen skulle være usikker på oppskriften)

Én tanke om “Kake til Per-Eirik!

  1. Bra med oppskrift, for bakerinnen var veldig i tvil! 🙂 NÅ har jeg gjort en liten Ingrid Espelid, og hyret inn fagfolk til denne særdeles viktige oppgaven. Så kake kommer, men vet ikke akkurat når 🙂

    MÅ ellers få uttrykke min totale takknemmelighet for at PEK har ligget fortreffelig i selene for oss omtrent hele romjula – TAAKKK!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *