For en helg for Dogdiggers!!! :-)

Dogdiggers har hatt en mega helg i Tromsø! På lørdagen fikk Dogdiggers Antonio Banderas (Carlos)  CK, CERT, BIR og BIG2!! Mens lillebror som faktisk nå er storebror fikk blåsløyfa, uten at vi kunne helt se hvorfor i kritikken. Lille søte morsomme Dogdiggers Angelina Joile (Abby) fikk 1pr og Hederspremie!! Kjempeartig!

Her er Carlos, med sløyfer og premier  etter at han har kommet hjem og fått rullet seg og koset seg i gresset 🙂 Det tar pinadø ikke lang tid før en beardis er et bustetroll:-)

carlos9

Når så Thea blir beste tispe med CK og CERT og også blir BIR etter å ha slått ut hunden som faktisk er årsaken til at det ble akkurat Thea for oss (en nydelig veteran hvetefarget Champion hanne eid av trivelige Mona i Tromsø) så var vi særdeles fornøyde 🙂

På søndagen var det «gutta» som var først ute, og da var det Minos dag! Mino fikk CK, CERT og BIR! For oss var det kjempehyggelig at «gutta» delte brodelig på godsakene og viser oss at dommerne kan ha ulike meninger. Silje var kjempeflink og fikk en skikkelig deby i utstillingsringen med og også delta i Gruppefinalen. Carlos fikk en 1pr (han var forøvrig rene sprettballen i ringen)  🙂

Her er Silje og Mino i farta!! 🙂

img_8318

For Thea sin del kunne ingeting gå galt, hun og hennes halvsøster får begge CK, men Thea stikker nok en gang av med 1 plassen i konkurransen og får med seg CERT nummer to. Når ingen av gutta i klassen denne dagen fikk CK så kan vi bare tusle inn å få BIR`et og dermed få nok en gang plass i gruppefinalen.

I gruppefinalen så er det 8 vakre terriere og Thea blir til våre store glede plassert som nummer 4. Vi kan ikke ha hatt en bedre helg!!! Flere bilder kommer etter hvert, nå må æ lægg mæ 🙂 Her er i alle fall Thea med rosettene (bildene er tatt av Emma)

img_8342

4 tanker om “For en helg for Dogdiggers!!! :-)

Det er stengt for kommentarer.