Runderingskurs i Harstad!

I helgen så har vi vært på runderingskurs i Harstad med dyktige Marit og Leif-Ole som instruktører. Bestandig like hyggelig å være sammen med likesinnende, og når man att på til få trent for flinke instruktører med flinke hunder så kan man jo ikke være annet enn fornøyd! 🙂 Lotta har fått gjort svært lite denne helgen, kun et litet pass fikk hun være ute. Ellers så er det Fanny som har fått kjørt seg i runderingsløypa – flinke jenta, er veldig fornøyd med henne 🙂 Per-Eirik og Kalle er virkelig et radarpar, så jeg sier bare ‘pass dere!’ til alle brukskonkurransefolk, for når dette paret bestemmer seg til å begynne å konkurrere, så kommer de til å gjøre rent bord! 🙂 Kalle er virkelig en springer, og flying – ja, det kunne ikke være mer passende navn enn hva vi har holdt på med i helgen, for Kalle flyr formligen frem! 😀

Denne helgen så fikk vi også mulighet til å trene sammen med Gro og hennes flotte labrador Guro (som snart skal parres – spennende! :-)) samt Vibeke med hennes deilige dobermann Sparrow. Line og Moira var også i vår gruppe, mens Hanne/Ken og Elin/Ruff var på den andre. Har kun noen bilder fra lydighetsøkta ene dagen, glemte helt kameraen ellers.. Men her kommer noen bilder fra helgen – tatt av flinke Maja 🙂 Maja fikk også øvd seg litt som figurant og medhjelper – flink er hun! 🙂

emma-lotta
Emma og Lotta på tur inn til helgens eneste treningspass for lille Lotta-potta hoppekråka

fanny-leif-ole
Fanny trener doggyzen med godbitsskål og Leif-Ole som figurant

guro
Flotte Guro går med fin kontakt! 🙂

leif-ole-line-moria
Leif-Ole insturerer. Line og Moria jobber i bakgrunden

line-moria-maja
Moria trener frivillig utgangsstilling med doggyzen/avstandsbelønning m godbitsskål hos Maja hjelpefører/figurant:-)

lotta5
Lottas treningsøkt bestod i hovedsak av passivitetstrening.. Kjedelig.. 🙂

pek-kalle
Per-Eirik å Kalle trener også passivitet. Kalle lurer på hvis det ikke kommer noe klikk snart..

pek-kalle-line-moria
Per-Eirik og Kalle samt Line og Moria trener ‘å følge etter’ når man endrer fartsretning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *