Eksamenstid!

For tiden så sitter PerEirik og jeg med Canis Klikkertrener eksamens oppgaver og må bare innrømme at min første «åh dette blir jo lett» viste seg å være mye mer omfattende enn først antatt. Men føler virkelig at teorien nå begynner å synke inn (så er det jo bare å håpe at eksamensresultatene mener det samme 🙂 )

Etter å ha sittet mer eller mindre hele dagen i dag, med unntak av en veldig trivelig og artig «gå oss bort i buskas og kratt» tur med Emma så tenkte jeg at det var på tide med litt praktisk trening. Hva bedre da å prøve ut en av kriterieplanene jeg har laget til eksamens oppgaven? Noe omdefinert til min langsiktige og særdeles viktige plan (hunden skal kunne rydde opp tyggebein og lekene sine selv) satte jeg i gang.

Førstemann ut var Thea, jeg hadde planlagt å klikke at hun fikk en ting og slapp den ned i bolle. Problemet var bare at Thea husket tydeligvis at dette hadde hun forsøkt før, og da var målet mitt at hun skulle stå oppe i en boks med alle fire føttene. Etttersom Thea var helt sikker på hva oppdraget var – det til tross for at denne bollen definitivt var alt for liten til at hun fikk plass i den så var det helt umulig å holde henne utenfor bollen. Det ble en lite effektiv økt, men dagens morsomste opplevelse 🙂 Det endte jo med at jeg smeltet og klikket henne for å stå med enten for eller bakbeina i bollen (typisk meg å klikke for at de er søte og ivrige 🙂 ) Men får si meg fornøyd med at hun putter en ball i bollen dersom jeg holder bollen så skjeivt at det umulig for henne å stå oppi den 🙂

Så var det Maja, igjen tenkte jeg at dette går jo kjempefort og lekende lett. Men nei da, uten hårstrikket sitt så så ikke Maja var det var for noe rart jeg kom med og ble veldig bekymret for hva dette var for noe. Det hele endte med hun ble klikket og belønnet for å ta ballen ut av bollen. Så nå har jeg en hund som kan ta ut lekene og en som kan putte de tilbake dersom jeg har en bolle som står loddrett. Fant ut at det beste i dag var bare å klikke meg for denne bragden og ta et glass rødvin 🙂

3 tanker om “Eksamenstid!

  1. Tusen takk Yvonne! 🙂 Du skulle ha vært sammen med meg å sett på tjukke Thea prøve å få hele kroppen sin i en liten bolle med en optimisme som bare lykkelige individ kan ha:-) Syn for guder spør du mæ:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *