Bardu Hund – Årets Ekvipasje og Lydighetshund

Windcatcher Aragorn alias Kalle og Per Eirik ble i går kåret til  Bardu Hunds Ekvipasje 2011 😀  Dette er andre gangen at Per Eirik og Kalle mottar denne prisen så det er ingen tvil om at man er enige at dette er glitrende ambassadører for får klubb.  Vi gratulererer!! 🙂

Her er mitt personlige favorittbilde av Kalle, tatt av den emninente fotograf Yvonne Andreassen.

Nuch The X-Mas Blue Rose alias Maja hentet hjem tittelen årets lydighetshund, ikke så verst av ei gammel dame som Maja. Nå er det bare å hive seg rundt å begynne å trene slik at vi kommer oss i gang også i år. Hvis man da ikke er så heldig å få små babyer i huset, drømme… 🙂

Her er et bilde tatt av Yvonne Andreassen i høst av årets lydighetshund 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *