Trent!

I helga så hadde drømmen vært å være på treningssamling, men måtte prioritere littegranne – det kan (desverre :-)) ikke bare være hund hele tiden 🙂 Men tok meg tid til å gi jentene ei treningsøkt hver. De var så motiverte og moro å jobbe med at de burde strengt tatt få lov å «jobbe» oftere 🙂

Harald filmet Pernille og det er koselig å se hvor glad og alert hun er hele tiden:-) Jeg er noe rotat med kriteriene innemellom, men hun begynner i alle fall å ha en ok utgangstilling. Hun går også med flott kontakt, men «siger» utover. Cecilie Køste sitt råd var å gå tilbake til å bare gå et skritt igjen – så da prøver vi det 🙂

Det er forøvørig genialt med all den snøen, men hjelp av kompostgriner så har jeg plutselig en «inngjerdet» treningsplass hjemme 🙂
 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *