Bevegelig Blodsporsprøve :-)

IMG_0946

I dag har vi vært i Gratangen å gått blodsporsprøve, ikke den helt stor oppturen ettersom jeg følte at Pernille var litt daff og absoultt ikke slik hun bruker å være i sporet. Vet ikke om det kan være at hun var litt uggen etter bilkjøringen eller om hun rett og slett ikke var i slag. Hun starter halvhjertet og vimsete, men det går noe likar på slutten (men aldri helt i god Pernille-stil) Men jeg får faktisk med meg øyeblikket hun får ferten av skanken. Det er første gang assa 🙂

Som hundefører er jeg ikke noe særlig, verken strategisk eller det å takle at hun ikke ter seg som hun bruker. Men når det er sagt, så har jeg høstet nye erfaringer og lært masse – så det skal jeg ta med meg videre i treningen. Her er kritikken:

Blodspor prøve 2014 Beveglig prøve 
Dommer Helge Johnsen. Premiering 2.premie
Sportstart: God/Godkjent
Tempo: Meget godt
Tapsarbeid: God/Godkjent
Konsentrasjon/vilje: God/Godkjent
Arbeidsmåte: God/Godkjent
Helhetsinntrykk: Meget godt

Dommerens kommentar: En trivelig terrier med fører, mangler litt ettersøkserfaring.

Var veldig fint å gå i Gratangen, flott terreng å gå i selv om det for dagen var vått etter all pessregnet vi har hatt siste døgnet. Mens kritikken ble skrevet så tok jeg Thea ut, hun syntes at sporet var lett som en fjert. Pga av alt regnet så trodde jeg at kanskje forholdene var veldig dårlige, men det er nok manglende erfaring og mer trening som trengs 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *