Vinterhilsning fra Truls! :-)

Det er så koselig at vi får bilder av valpene slik at vi kan få se hvordan de har det og utvikler seg. Tiden går jo så fort, det er snart et år siden den magiske natten da vi fikk se de søte små for første gang <3 Hos Truls er det faktisk også enda snø,  har lurt litt på om vi er de eneste med masse snø enda – så godt å se at vi er flere  :-) Her er i alle fal noen bilder som jeg fikk av Truls for en liten stund siden men som jeg har glemt å legge ut, vært alt for mye jobbing i det siste. Skal slutte med det og heller komme meg mer ut å trent litt hunder :-)

 

Truls 20150306_124851 Truls mars 20150306_111139 Truls 20150306_111706

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter