Loser-Certet og Loser-Cacibet :-)

 Paulina har lært meg et passende uttrykk for det å stå som nummer 2 når man sikler etter 1 plassen og det er Loser-certet og loser-cacibet 🙂 Men klarer ikke å være misfornøyd med helga for lørdag ble hun beste tispe og BIM (skulle egentlig ikke stilla da, men surra litt med påmeldingen :-)) og søndag nummer 2.  Det var flere vakre Championdamer og andre flotte tisper så helt greit å bli plassert bak en nydelig rød champion tispe. I ringen var hun ikke så alert som hun normalt bruker å være men det er kanskje ikke så greit når man er skinndrektig og lurer på hvor hun hadde Skybert valpene sine 🙂 Det er bra slikt går over, fikk seg en økt på agilitybanen i dag og da var det mer en nok fart for meg, blir jo helt stressa over å slite med å henge med henne 🙂

Her er hun med 3 av avkommene sine 🙂

2015 Tromsø show 077 - Copy (1024x462)

Pernille sine kritikker:
Tromsø Hundeklubb, Marie Pedersen, Champion class , Excellent, 1, CK, 1BTK, BIM
5 år  tispe. Velproposjonert god type. Fine små spisse ørerer og korrekt bitt. God hals, topplinje og halesvans. Velutviklet brystkasse. Godt framme på for-fotene. Sterkt og stabilt bakparti. God pels. Korrekte bevegelser.

Tromsø NKK Internasjonal, Margret Möller-Sieber, Champion class , Excellent, 2, CK, 2BTK, Reserve CERT, Reserve CACIB
Nearly 5 years. Excellent breed type. Feminine head and expression. Excellent angulations. Ecellent topline and taleset. Excellent coat texture and colour. Moves and shows very well.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *