Fanny – 10 uker etter MMP operasjon

Idag er det 10 uker siden Fanny ble operert for Korsbåndskaden sin, og det blir bedre! 🙂 Ved 6-7 uker så følte jeg at vi hadde et tilbakeslag, men etter mindre/kortere turer og mere ro + smertestillende i en uke, så føler jeg at hun nå er mye bedre igjen. Hun er mye mere glad og lykkelig, smiler mer og halter mindre. Hun kan fortsatt halte litt, og av og til ‘hopper’ hun til med bakfoten hvis hun kommer opp i trav (noe hun enda ikke skal, men som selvfølgelig skjer av og til i noen få skritt), men i stort sett så går hun nå relativt bra. Idag tar jeg henne av Rimadyl igjen for å se hvis hun blir verre, eller hvis hun fortsatt holder seg pigg å glad. Hun ligger fortsatt i bur om natten, men siden vi nå går på ferie så er planen at hun skal få lov til å slutte å ligge i bur på dagtid når vi er borte. Det blir hun nok glad for, enda hun ofte går å legger seg helt frivillig i buret også når vi er hjemme 🙂 Hun har jo både tjukk madrass og teppe der, så trur i grunn ikke at hun synes at det er alt for ille 😛

Vi har enda ikke fått noe mer enn ‘midlertidlig’ svar fra Rune angående røntgenbilder og plan videre. Han er på ferie, og sku se på det så snart han var tilbake, men det eneste han kunne si var at alt låg der det sku ligge på de nye røntgenbildene og det er jo positivt. Han sku også sammenligne de mot de gamle når han var tilbake fra ferien, men vi krysser fingrene og håper på at alt er slik som det skal og at ‘tiden vil lege alle sår’ 🙂 Tar nok litt lengre tid for en gammel dame, enn for en ung jente. Og tross at Fanny fortsatt er ung til sinns, så har hun jo noen år på nakken og må nok regnes som en middelaldret dame med sine 9 år 🙂

Når vi snakker om lykkelig, så fikk Fanny lov til å bade i Abborrvannet her i helgen. Og snakk om lykkelig dame! 🙂 Hele hun smilte fra øre til øre, hun svømte å koset seg og rullet og koset seg enda litt til <3 Hun fikk bare 15 min ved vannkanten, men det var utrulig deilig å se henne så overlykkelig. Vet ikke helt hvem som smilte mest - jeg eller Fanny! 🙂 Å svømme er jo godt for muskulatur og ledd, og ikke minst godt for sjela spør du Fanny! 🙂 fanny_bade1 fanny_bade2

fanny_bade3 fanny_bade5

Ps. Ja, vet at hun ikke skal være løs enda (dessuten så er det jo båndtvang nå), men turte ikke å ha på henne båndet når hun svømte – og hun hadde jo så lyst å svømme! Men var ikke noe leking og springing på land, og båndet ble tatt på så snart hun var ferdig med å tørke seg, så trur det gikk bra læll 🙂 Fanny var ihvertfall storfornøyd, og det er godt for et mammahjerte det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *