Ferietid og løpetid :-)

Vi koser oss veldig med ferie – og det går helt fint med 4 hunder på tur. Ollie er verdensvant og tar alt på strak labb 🙂 Her er hun i Bodø etter endt utstilling og sitter å koser seg med å se på livet (skal legge inn resultatene senere, har bare nett sånn tidvis :-)) Hun er veldig enkel å ha med å gjøre, eneste er at jeg synes at det er litt styr å gå med 4 hunder samtidig. Maja og Thea er på tur ut av løpetiden, og lille Ollie har akkurat startet. Ikke akkurat optimalt ettersom vi skal stille til helgen, men det får bli som det blir. Det er påmeldt 29 Cairn så det blir uansett artig å få se på masse fine hunder 🙂

IMG_4306

Vi hadde en overnatning i Arvidsjaur hvor Emma kommer i fra, syntes det var en veldig fin og trivelig plass. Folk var veldig pratsomme og fikk ikke snakket ferdig med Emma på telefon fordi det kom en eldre mann å ville prate hund med meg 🙂

IMG_4315 IMG_4311

Her er bestemors lille gull ankommet Vestre Kajen i Piteå, godt å få sitte på fanget 🙂

IMG_4331

På Systembolaget fant vi Smart Dog vin som vi Crazy Dog People har testet i kveld, den var i grunn ikke så veldig god men det gjorde ikke noe for både maten og stemningen var super 🙂 Vi har det fint på tur! 🙂

IMG_4337

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *