Kritikker!

Går itj så fort med bloggingen i disse dager, det er lite nettverk rundt omkring i Sverige og Finland :-) I skrivende stund er vi ankommet Kemi og sola har endelig kommet så dagen i dag blir nok tilbringet i en solstol :-) Deilig at vi har satt opp fortelt med luftegården rett utenfor slik at de kan springe inn og ut slik de lyster. Dvs alle unntatt Pernille da – hun er en jækel med å finne ut hvordan hun skal komme seg ut og løs. Har sagt at hun burde kunne i det minste stikke litt av når hun driver på slik men agendaen hennes er kun å få oss ut for å leke med henne.

Ollie er snart ferdig med løpetiden, takk og lov, hun er for tiden gjøger og plager Thea en god del. Har sagt til Thea at hun må bare si i fra skikkelig, men hun har jo en engels tåmodighet den hunden. Pernilles mangler enda pels på høyre bakfot hvilket gjør at myggen er uggen med henne om kveldene. Thea kan gå løs på turene her i Kemi, hun tusler bare sakte etter, enten er det fordi hun er melakonsk etter løpetid (hun bruker å bli veldig «drektig») eller så har hun muligens en løs fortann igjen. Ikke noe artig, men velger å vente til at vi kommer hjem for å eventuelt trekke den. Maja som vi trodde vi ikke kunne ta med oss i år er i god form, finner ingen forandringer på kulen hun har bak hodeknølen og ei noen nye, takk og lov. Håper vi kan få ha det slik i noen år til <3

Her er kritikkene fra de siste showene, er veldig fornøyd med starten for lille Ollie, 5 show med 5 1 premier, 4 CK og 2 CERT er ikke verst for en junior rampunge :-) Pernille har fått CK på alle show hun har vært med på (og det til tross for manglende pels på en fot) kan ikke annet enn å være superfornøyd med det, selv om drømmen om det siste cacibet naturligvis er der. Men dette er nok hennes siste utstillingssommer, jeg ser at hun synes det er langt mer givende å få jobbe med lydighet eller spor enn akkurat det å være fancyspancy i ringen :-)

JuniorRampOlliePolly! Bildet er tatt av Kristin Cocker/Kennel Nespho :-) Dette er i Piteå, Ollie med løpetid og langt mer roligere enn jeg har vært vant til fra hennes side, men hun sto som en statue og det så lenge som helst :-) Markus skal få trene opp alle mine hunder om han vil det!:-)

11713411_10153569253344474_1966281644_n

Bodø, Norsk Kennel Klubb 28.06.2015, Kimmo Mustonen, Junior class, Excellent, 1, CK

Excellent type. Very good size and prop. Very good feminine head, good bite. Good eyes and ears. Keen expression. Very good topline, enough angulations. Good body, enough bones, good coat quality. Good movement. Very good terrier temperament :-)

 

Bodø, Norsk Kennel Klubb 28.06.2015, Kimmo Mustonen, Champion class, Excellent, 1, CK, 4BTK

Excellent type. Very good size and prop. Correct bite. Very good eyes and ears. Typical expression. Excellent topline. Strong body. Enough bone. Very good coat quality. Good movement. Excellent temperament and well shown

Piteå, Svensk Kennel Klubb 4.7.2015, Marja Talvitie, Junior class, Excellent, 2

Mycket trevelig ung tik. Mycket bra typ. Bra huvud, kunde vara bättre vinklad fram, bra överlinje och svans. Valvinklad bak, mycket bra palskvalitet. Behöver tid.

Piteå, Svensk Kennel Klubb 4.7.2015, Marja Talvitie, Champion class, Excellent, 2, CK

Mycket bra typ. Bra huvud och uttryck. Mycket bra hals, överlinje och svans. Aning kort kors, borde vara bättre vinklad fram, välvinklade bak. Mycket bra pals. Rör sej mark trängt bak.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter