Labbetusstur til Orta! :-)

Imorgen går vi labbetusstur til Orta hvor vi i samme slengen merker stien og skifter koden slik at alt er klart for årets toppturer :-) :-) Turen tar ca 4 tim+ og er på 9,6 km tur/retur. Er klassifisert som middels vanskelig iflg telltur.no. Gode sko er å foretrekke da det nok er ganske vått i enkelte partier. Husk mat å drikke :-) Vi møtes på parkeringsplassen ved Bruhaug kl 17:00. Alle velkommen – store som små :-)

For mer info om Orta – se http://telltur.no/arkiv/2179 Dette bildet på Orta er tatt når vi var på tur opp stor-Ala i 2014  :-)

230814_ala13_orta

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter