Pernille på sporet :-)

På fredag dro Pernille og jeg til Målselv og gikk årets første bevegelige blodspor-prøve i nydelig sommervær og flott spor-terreng. I det jeg setter selen på henne så går hun rett i arbeids-modus. Når dommer skal vise oss starten så går vi på en smal sti og hun prøver å brøyte seg forbi og viser med all tydelighet at hun vet hvor vi skal og hva som hun skal få lov til å gjøre. Det var fint å se at hun hadde full fokus på oppgaven hun hadde foran seg.

Akkurat når vi starter så er det et jagerfly som flyr over hodene våre, jeg som er nervøs fra før synes det er ekkelt, men tror faktisk ikke Pernille ville ha brydd seg om det så datt ned ved siden av oss. Hun var nemlig på jobb :-)  Det ble en trivelig spor-dag i flott terreng med en dyktig og trygg dommer. Det er jo bare artig med spor så heretter skal jeg ikke styre med å bli nervøs og slikt tull. Nemlig! Ble så glad at vi dro rett hjem og la nye spor til jentene :-)

Her er kritikken;

Blodspor Beveglig 2016 Målselv Jeger og fisk
Dommer: Svein Tore Skogstad  Premiering: 1 premie

Sporstart                           Særdeles godt
Tempo                                 Meget godt/Godkjent for ettersøk
Tapsarbeid                         Særdeles godt
Konsentrasjon og vilje   Særdeles godt
Arbeidsmåte                       Særdeles godt
Samarbeid hund/fører   Meget godt/Godkjent for ettersøk
Helthetsinntrykk               Særdeles godt

Dommers kommentar: Pernille har en særdeles bra sporstart, marker godt og tar sporet særdeles bra. Litt høyt tempo i deler av prøven. Hunden viser særdeles god vilje til å følge sporet og er særdeles konsentrert i sporarbeidet. Arbeider med å ha kontroll på sporet på en særdeles godt måte og slår en ring for å komme inn på sporet igjen ved tap. Samarbeider meget godt med fører. Særdeles godt helhetsinntrykk. 

Her er bilder fra siste treningen, Emma må ha hatt noe spesielt i disse skankene for både Thea og Pernille er helt ville etter disse :-)

The walk of pride! :-)

IMG_2440 IMG_2438 IMG_2434 IMG_2428IMG_2419 IMG_2421

3 kommentarer til Pernille på sporet :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter