Hærlige Hector!:-)

I dag var vi å trente litt ag, Gry hadde lyst til å se om de klarte en hel bane. Og det klarte de lett, fin flyt og fine bytter :-) Og han kan «bli», Gry påstår at det er jeg som har trent inn det på han men det kunne han altså fra før :-)

De avsluttet med kjøre slalomen med Gry på høyreside (det har de slitt litt med) og hvor hun leker litt med å forstyrre han litt/ha større avstand. Gikk veldig fint det med :-) Konkluderer med at de er absolutt klare til å debutere! Veldig artig å se hvor flinke de er, Hector er veldig morsom for han liker altså ikke å bli sist så han gir full pinne. Pernille er alt for lydighets-trent og driver å titter på meg i stedet for å si «heng på di gamle røy» :-) Tror jeg har en del grunntrening som må utbedres altså :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter