Å stole prosessen

Vi har måtte pusle litt hjemme ettersom Pernille har hatt løpetid. Ettersom det er litt lite plass så ble det til at vi startet med å bevege seg i «feil» retning på boksen. Kunne formelig høre de sa «wtf er dette for noe jåss». Men etter noen godbiter så begynte de så smått å skjønne hva jeg ville. Opplevde at det gikk sakte framover, men skam til den som gir seg.  Etter et par dager senere (de fikk bare et par kort økter hver pr dag) så kunne vi bytte ut boksen til Bindalsboka – og så til en gammel sangbok fra skola:-)

På dag 4 med trening var vi nede på et lite papir, men tok jeg det bort så sa de begge «ka farsken mene du!!» 🙂 Det måtte bli et par små-økter til hvor jeg hadde papiret sporadisk framme før vi startet å se litt flyt på det. Så nå er de blitt veldig flink til å bevege rompa selv på høyre side og vi svinger til høyre – gitt at vi er hjemme. Så nå er det bare å fortsette å generalisere adferden og sette den sammen med flere momenter. Det fine for meg i denne pusletreningen var å se at man alltid kan stole på prosessen, trener man så vil det gå framover. Noen ganger lekende lett, andre ganger i slow motion.

 

IMG_0018

We did it assa! Selv om vi synes det er helt teit at vi skal være på høyresiden sånn helt ut av det blå:-)

IMG_0023

Thea har trent litt høyreføring og kan også vende til venstre med meg. Det er jo en enkel greie om man har prøvd  litt. Men når jeg forsøkte med Pernille som ikke har noe bilde av å være på den siden i fvf så må vi trene for hun smetter bak og kommer seg til «rett-sia» 🙂 Det er liksom itjnå som kommer av seg sjøl 🙂

Liten snutt av Thea, takk til Helle som har filmet:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *