Nydelig bilde!

Kristin Olsen tok et nydelig bilde av Lotta i høst når vi trente apport med and. Dette bildet har Siv Heidi Rognmo nå tegnet i tørrpastell til meg i A3 format, og det ble bare helt fantastisk! 🙂 Gleder meg sånn til å få hengt det opp på hytta!! 🙂

 

Lotta_siv

Bildet som Siv har tegnet, som jeg har låntfra facebooksiden til Siv hvor du også kan finne masse andre nydelige bilder som Siv har tegnet/malt: https://www.facebook.com/artbysihei/

Jeg har nå 5 bilder av hundene mine som Siv har malt, og de er alle fantastiske 🙂 Jeg anbefaler alle som har lyst til å få et dyreportrett av sitt dyr til å ta kontakt med Siv  på https://www.facebook.com/artbysihei/ for hun er bare helt fabelaktig flink! På et magisk vis så klarer hun virkelig å fange  sjelen til det dyr som hun tegner, hvilket gjør bildene skikkelig levande <3

 

Én tanke om “Nydelig bilde!

  1. Tuuuusen takk snille du for så hærlige ord om mine arbeider.
    Dette var så morsomt å tegne, et bilde med stemning i og man kan se at Lotta er SÅÅÅ STOLT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *