Uoffisiell rallykonkurranse kl 2

Narvik Hundeklubb arrangerte onlinekonkurranse i romjula, med de nye skiltene/reglene gjeldende for rallylydighet fra og med 01012023. Jeg og Klara har jo ikke konkurrert noe i rally på noen år, men fant ut at dette var en ypperlig annledning til å både få teste de nye skiltene + øve litt på konkurransenervene mine! Jeg er nemmelig overhodet ikke komfortabel med konkurranser, og tross at vi var på hjemmebane, med nesten ingen publikum, så kjente jeg godt på de. Men er i grunn fornøyd med løpet og synes at vi hadde en fin flyt gjennom nesten hele. Jeg blir veldig stresset og usikker når vi begynner å nærme oss slutten (siste oppløpslinja mot publikum) hvilket gjør at Klara blir usikker, og jeg blir enda mer usikker og utydelig og Klara også blir mer usikker på hva hun egentlig skal gjøre og dermed så får vi en repetisjon på siste skiltet før mål, siden hun setter seg istedet for å stå. Men det var veldig godt å komme seg i mål tilslutt! 😀 Klara er no i grunn en veldig grei jente, og gjør så godt hun bare kan hele tiden. Sen at eier er litt mer eller mindre kokko til tider får jeg ta på min kappe 😛

Vi kom tilslutt på en 4. plass, med 178p, hvilket i grunn var over all forventning. Det ene skiltet (sitt forran, stå, sitt, ligg) hadde jeg rett og slett ikke lest beskrivelsen på. Der står det at man skal avslutte med en sitt i utgangsstilling, men det hadde jo da ikke jeg fått med meg, så vi avsluttet med en frem 🙂 Så kan det gå når man trur man kan skiltene uten å faktisk lese de! 😀 Så der fikk vi da HT med -15p. I tilegg så hadde vi et par DK pga jeg holder hendene for lenge forran meg (ikke tenkt på det før, så det var i grunn veldig fin tilbakemelding å få) samt den repetisjonen på nest siste skilt (stå høyre).

Supert intiativ av Narvik Hundeklubb med Roger og Hege i spissen, til å kjøre en slik konkurranse! Fantastisk tilbud som passer veldig godt til meg som blir så redd av å være inne i konkurranseringen. Her får jeg jo da øve på hjemmebane uten de store forstyrrelsene rundt meg. Man sku tru at det egentlig er en piece of cake å gå en slik konkurranse, men med mine nerver så kjente jeg at jeg hadde lyst å rømme ut av banen omtrent når jeg var halvveis 😛 Men vi stod no i det, og jeg er fornøyd med løpet. Så får vi se hvis/når vi kommer oss på en ordenlig konkurranse igjen, målet er å få startet et par rallykonkurranser i år, så får vi no se hvordan det går 🙂

Her er banen tegnet av Roger og Hege, for den uoffisielle Rallykonkurransen i kl 2 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *